THE 2-MINUTE RULE FOR تکنولوژی

The 2-Minute Rule for تکنولوژی

The 2-Minute Rule for تکنولوژی

Blog Article

A blogs homepage can either be described as a feed of the latest blog posts or maybe a static webpage designed of various modules.

جلوگیری از ورود دانشجویان با «مانتوی کوتاه و رنگی و چادر نازک» در دانشگاه خوارزمی کرج

در سالی که گذشت شاهد اتفاقات جالب زیادی در زمینه‌ی علم و فناوری بودیم. شرکت‌های فعال در این حوزه از محصولات و فناوری‌های زیادی رونمایی کردند که هر یک از آن‌ها برای اهدافی خاص طراحی و روانه‌ی بازار شدند.

در مرحله پس از جنگ دوم جهانی این فرآیند بیشتر مبتنی بر درک و جذب نوآوری‌ها و ابداعات شکل گرفته است و در عصر حاضر، جهان در آستانه سومین مرحله انقلاب صنعتی عصر اطلاعات، کامپیوتر، ... قرار گرفته است.

جلوگیری از صادرات کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است

الف: تکنولوژی مربوط به انجام یک وظیفه کاملاً جدید مانند تکنولوژی برق پس از کشف جرقه مغناطیس برق، که قبل از آن وجود نداشت.

- سهم ارزش افزوده صنایع سنگین که عمدتاً تولیدکننده کالاهای سرمایه‌ای هستند به ارزش افزوده کل صنایع.

اگر اپل این کار را انجام دهد قطعا شرکت‌های بزرگ دیگر نظیر سامسونگ، شیائومی، اوپو و … هم دست به چنین کاری می‌زنند و تعمیر لوازم در خانه را به کار بسیار راحت‌تری تبدیل می‌کنند.

لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور

تحقق توسعه همه جانبه‌ی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، در هر کشور نیاز به ترکیبی مناسب از سه گروه فوق دارد و فقدان یا کمبود هریک می‌تواند مانعی برای توسعه همه جانبه باشد.

این فیلد برای اعتبار سنجی خبر است و باید بدون تغییر باقی بماند .

چگونگی کیفیت این سلطه و زیرسلطه بودن، بستگی به چگونگی سطح تکنولوژی که هریک از آن برخوردارند، دارد. "سطح تکنولوژی" می‌تواند به گونه‌ی زیر تقسیم‌بندی شود:

احتمالا قبلا این اصطلاح را شنیده‌اید؛ اما به یاد نمی‌آورید که دقیقا چه واکنشی در هم‌جوشی هسته‌ای اتفاق می‌افتد. برای اینکه سریع‌تر متوجه شوید باید بگویم که این واکنش همان اتفاقی است که در ستاره منظومه شمسی یعنی خورشید رخ می‌دهد و باعث آزاد شدن مقدار زیادی انرژی می‌شود. در واقع نقطه مقابل شکافت هسته‌ای!

مسائلی که از تجدید ساختار اقتصاد جهانی، محدودیت استفاده از امکانات مالی، تداوم وخامت رابطه مبادله بین کشورهای توسعه نیافته و توسعه یافته، تغییرات سریع تکنولوژی و شوک‌های خارجی ناشی از آن، بازارهای جهانی و الگوهای مسلط بر آنان، معضلات حضور در تقسیم کار جهانی ... بروز کرده و تقریباً نقش نظاره‌گری و تسلیم‌پذیری را برای جوامع توسعه نیافته پدید آورده است. و این سئوال امروزه مطرح است که آیا جوامع توسعه نیافته، فرصت لازم برای حفظ دست‌آوردهای کنونی خود را خواهند داشت، چه رسد به تسریع رشد و اعتلای سطح آن؟

Report this page